A június 3-án megrendezésre kerülő eseményen a stábbal való beszélgetés mellett ízletes sörök és koncertek várják a nagyérdeműt.

rockvilag_szuletesnap2016_560

„Hosszú idő után ismét itt az ideje, hogy a rockvilag.hu régi és új hallgatóit egy közös programra invitáljuk. Hihetetlenül hangzik (vagy ennyire öregek vagyunk), de immár 26. alkalommal találkozhattok egymással, vagy a stáb tagjaival. A rendezvénynek ezúttal a XVI. kerületben lévő Legenda Sörfőzde (Kövirózsa u. 8.) ad otthont, ahol a finom italok mellett lehetőségetek nyílik egy kis eszmefuttatásra is a stábunk tagjaival. Több mint hat éven keresztül azért toljuk a nap 24 órájában a zenéket és készítjük a műsorokat, hogy Nektek kellemes kikapcsolódást nyújthassunk. Ahhoz, hogy a műsoraink még színesebbek, jobbak legyenek, szükségünk van a javaslataitokra, észrevételeitekre. A 19 órakor kezdődő találkozón a hallgatók és a Rockvilag.hu stábja, műsorvezetői megismerhetik egymást. Természetesen a kötetlen beszélgetést szeretnénk egy bulival megfejelni, így aztán az este folyamán olyan zenekarok és zenészek teszik tiszteletüket (részletes leírás az eseményben), akik számára a mi ténykedésünk is fontos, jelenlétükkel és programjukkal pedig bizonyítják, hogy nem járunk rossz úton.” -írta a Rockvilág stábja.

rockvilag_szuletesnap2016_flyer_5600

Rockvilág.hu közönségtalálkozó
2016. június 3. péntek, Legenda Sörfözde Center (XVI. ker., Kövirózsa u. 8.)
Kapunyitás: 19 óra
Fellépők: Overcast, Stone Deaf, R.V. Projekt

„Ez utóbbi formáció nem más, mint stábunk Dream Team- csapata olyan hazai muzsikusokkal, mint Schrott Péter, Orbán Ducos Tamás, Fóti Gabi, Fekete Tamás, Gombai Gergely, Baranyai Attila, Tóth Tivadar, Lukács Gyula, Kovács Zoltán, Pataki Rebeka, Seanics Richárd, Schaffer János, Kovács Gergő, Soós László, Juhász József, Lovas Dénes és Molnár István.”

A rendezvényre belépőjegy nincs, a támogatói jegy, amellyel a Rockvilág.hu rádió techikai fejlődését segítitek 900 forint.

Hivatalos Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1096144500449046/