Egy egészen mókás új klippel rukkolt elő a búcsúzú legenda: az Up On You című szerzemény a jövő hónapban megjelenő, nemes egyszerűséggel Tenre keresztelt tizedik Mr. Big stúdiólemezen szerepel majd.

Július 12-én lát napvilágot az album, melyre 11 olyan dal került fel, melyeket Eric Martin és Paul Gilbert mellett André Pessis és Tony Fanucch jegyez, s amiket a zenekar búcsúturnéján is közreműködő Nick D’Virgilio dobolt fel, a produceri munkálatokat pedig a zenekar mellett Jay Ruston látta el.

A Mr. Big a magyar közönségtől áprilisban búcsúzott el egy fantasztikus Barba Negrás koncerttel, az „i”-re a pontot pedig egy utolsó lemezzel készülnek feltenni.

„Ki mondta, hogy a rock and rollnak véresen komolynak kell lennie? A klipjeink többségébe, amiket az évek során forgattunk, mindig próbáltunk egy kis humort csempészni, koncertjeink végén pedig mindig hangszert szoktunk cserélni, amit mi csak ‘The Switheroo’-nak hívunk magunk között. Én basszusgitározom, Billy énekel, Nick gitározik, Paul pedig a dobokat keni…Nagyon élvezzük, és a közönség is megőrül tőle, úgyhogy a klip koncepciója is annyi volt, hogy ‘vegyük elő a Switcheroo-t, és őrüljünk meg pár órára’.” – mesélte a rendhagyó videóról Eric Martin.

A Ten dalai:

01. Good Luck Trying
02. I Am You
03. Right Outta Here
04. Sunday Morning Kinda Girl
05. Who We Are
06. As Good As It Gets
07. What Were You Thinking
08. Courageous
09. Up On You
10. The Frame
11. See No Okapi (instrumental – Japan bonus track)