Hangácsi Márton szerencsére nem bír leállni, és folyamatosan új dalok és klipek születnek az ötleteiből. 2023 végén jelent meg TüköReflex című stúdióalbuma, amelyről több szerzemény is rádiós kedvenc lett. Nyár elején kijött Néró című trackje, most pedig egy Jumodaddyvel közös dallal rukkolt elő, megjelent a Good Times.

„Évek óta köt össze minket egy alkalmanként örömzenéléssel átszőtt barátság. Miután mindketten elfoglaltak vagyunk a saját produkcióinkkal, a közös dalokat kizárólag a vakációszerű fun találkozás felől közelítjük meg” – mesélte Hangácsi Márton.

„A Home című első dalunk sikerén felbuzdulva hónapokig kerestük az alkalmat, hogy megint felvegyük a közös kreatív fonalat. Ez leginkább beszélgetésből és zenei poénokból, tét nélküli ötletelésből, szokatlan megoldások kereséséből és koccintásokból áll” – fogalmazta, és elárulta, egy már régóta húzódó terv volt létrehozniuk ezt a dalt.

Tavaly márciusban találkozott Jumodaddy és Marci, hogy ötleteljenek, de aztán ez végül nem jött össze.

„Jártunk egyet a piacon, bontottunk egy pezsgőt és más irányba indultunk” – emlékezett vissza. De másnap reggelre mindkettőjüknek megtetszett az ötlet, amit éjszaka összeraktak, így erre kezdték el felépíteni a tracket, majd megszületett a szám.

„Tudatosan elhagytuk a pop szabályait, és csak hagytuk hogy kibontsa magát a dal. Úgy érezzük ez megint valami más lett, mint ahonnan elindultunk, de az út bejárása volt a cél, és ezt talán sikerült is rögzíteni a felvételen” – nyilatkozták.

A klipet ezúttal nem vitték túlzásba, de a hangulat pont sikerült elcsípni, amit a dal közvetíteni szeretne: Good Times.