Troy Patrick Farrell rádióműsorának, a This That And The Othernek adott nemrég interjút Eric Martin, ahol többek közt szó volt a zenekar utolsó, világ körüli turnéjáról is, ami tavasszal ér majd Budapestre, valamint egy lehetséges új lemezről is.

„Igen, épp dolgozunk rajta. Sokat utazom Oregonba, Portlandbe, ahol Paul lakik, és már sok mindent írtunk és rögzítettünk. Most már van nagyjából 10-13 új dalunk. És akkor még Billy is hozott nemrég egyet. Megkérdeztük Nicknet is, és neki is van vagy négy dala, amik meglehetősen jók.” – árulta el a frontember.

A zenekar Ázsiában kezdte meg júliusban a The BIG Finish elnevezésű utolsó körútját, ahol 11 teltházas koncertet adtak, hamarosan pedig az Egyesült Államok következik, majd az öreg kontinens. A befejezésről pedig így beszélt az énekes: „Hát igen, én nem igazán szerettem volna bejezni, de azt gondolom, így lesz. Ettől még az ajtóm örökké nyitva fog állni. Utálom, ha bárminek is vége szakad, de Pat Torpey már nincs velünk, márpedig ő volt a zenekar alappillére, motorja. Nick remek, de mindenkinek van annyi egyéb projektje is, kivéve engem…Én igazán a Mr. Big projektet szeretem…de azért tartok pár vasat a tűzben, és igen, ennek vége. Nagy kár, de itt az idő. 35 kib*szott év volt!”

Aki még utoljára szeretné elcsípni a zenekart, itthon április 7-én teheti meg a Barba Negrában.