Ezúttal tényleg Bring Me The Horizon koncert lesz Budapesten, melyre a nagy érdeklődésre való tekintettel az Aréna teljes nézőtere rendelkezésre áll majd június 1-jén.

A Bring Me The Horizon első hazai headline-koncertje pont a régi Dürer Kert nagytermében volt, most pedig a Dürer Kert és a Live Nation szervezésében első Aréna koncertjükre készülnek Budapesten. A zenekar eredetileg 2022-ben érkezett volna, majd a Covid-járvány miatt tolni kényszerültek a turnét idén augusztusra, de mivel ezidőben az Egyesült Államokban és Kanadában koncerteznek, ezért ismét új dátumot kapott a budapesti fellépésük is. A metalcore isteneinek is többször kikiáltott banda másfél évtizedes fennállása alatt többször szerepelt a brit sikerlistákon, négy Kerrang! díjjal büszkélkedhetnek – köztük kettő a Legjobb Brit Bandának és egy, a Legjobb Koncertzenekarnak járó elismerés –, kétszer jelölték őket Grammy-díjra és számaik világszerte felkapottak a rock rádiókban is. A zenekar év elején jelentette meg Post Human: Survival Horror című középlemezét, mely a tervek szerint a Post Humanre hallgató sorozat első darabja. Erről az anyagról elsőként a DiE4u-t emelték ki, de május 4-én ismét egy új, meglehetősen brutális vizualitással rendelkező klipet is kiadtak, LosT címmel.

Ahhoz, hogy végre élőben is élvezhessük a zenekar horror show-ját, már alig kell párat aludni: találkozzunk június 1-jén az Arénában, ahol a férj és feleség által alapított kanadai metalbanda, a Spiritbox kíséri őket, akik idén is csepegtettek valami újat a 2021-ben megjelent nagylemezük, az Eternal Blue után, ezúttal egy single képében, ami a The Void címre hallgat.

További infó: https://www.facebook.com/events/187234713557045